Livet söker mig

Det söker mig, jag mår illa. Jag vet varken ut eller in. Allt snurrar och känslorna åker beg och dalbana. Jag mår inte bra av detta. Hur jag än gör blir det fel, så jag gör ingenting? Så jag gör det som faller mig in?
Det är 4 dagar till julafton coh känner mig ensamast i världen.

Tårar

Det bränner i ögonen och jag kan inte gråta mer. Det är slut. Inget har någonsin känts så fel, som detta, detta liv jag försöker leva. Utan dig. Inget känns som det gjorde innan jag möte dig. Jag gråter, gråter av saknad.

Bara vanlig kärlek!

Allt verkligt har blivit overkligt. Inget stämmer, i de situationer jag trodde jag skulle vantrivas trivs jag. När jag trodde jag ställde saker på sin spets för att inse allvaret vill jag bara gå längre. När jag kände mig galen blev jag lugn, när jag är där jag hör hemma är jag orolig.

Jag har ont i magen men njuter samtidigt av att allt det världsliga inte längre spela någon roll.


En salig blandning

Jag får umgås med henne så många timmar, men ändå, ändå är hon inte nära, hon var. Ibland, tror jag, vill tro att hon känner det också. Om jag bara kunde få ha henne själv, lite lite till. Fina fina du. Jag känner mig finast, fulast, stel, underbar, sur, öppen, fantastisk med dig. Fina fina du!

Tom

Just nu, nu, nu, nu. Känner jag mig tom. Det finns inga drömmar inget hopp, varken för mitt liv som jag lever det eller det jag "drömmer" om. Allt känns fullständigt meningslöst.
Jag vill ha henne. Bara henne, nu. Hon är ouppnålig, det finns inte en chans. Det finns inte en chans att jag kan få ha båda.
Jag funderar mycket över mina livs val. Vill jag ha ett Svensson liv? Vill jag ha allt det jag strävat efter i flera år nu? Är gift, hus och barn min melodi? Eller har jag tagit ett gäng felaktiga beslut? Om jag inte kan få henne, vad vill jag då?
Vad är menigen med mitt liv? Livet står stilla och jag gör inget för att ändra på det. Jag vill vidare, på ett eller annat sätt.
Maktösheten är total.

Friday I´m in loooooove!

Vi talar om ingenting och det som är viktigt, jag blir yr och undrar hur jag ska klara denna dag!
Love sweet love!

Jag vet att jag tjatar, men hon är så fin att jag inte vet var jag ska ta vägen.
Kontakt är skapad och jag fick vad som skulle kunna kallas för en liten kärleksförklaring.
Jag svimmar och drömmer om henne i natt♥


Tack

Tack för nya socialanätverk!
De är Guds gåva till oss förälskade!

Alone

Hon är ensam nu. Ingen flicka kvar. Precis som jag vill ha henne, ensam, för mig själv. I detta är jag så ego som man kan vara, hon ska vara bara min, men jag får ha kvar min man. Ego, min dröm, mina tankar, mina känslor.
I denna kärlek finns ändå bara jag.
Jag kan, vill trösta, krama, klappa, hålla handen och kyssa bort alla tårar.

Jo

Så snokas det runt på bilder roch texter som har med henne att göra, och hon är fin, så fin.
Det finaste. Det vackraste.
Och inte ett dugg intresserad! Noll, nada.
Hon hör inte av sig, söker inte kontakt och nej, nej, nej.
Hon är det finaste jag sett.


RSS 2.0